Besparen en samenwerken

Wat maakt ons dan anders dan anderen? Wij werken anders dan traditionele resellers die een ondoorzichtig model met margeopslag hanteren. MAARTT verzorgt alle leveringen van uw hardware, software en diensten voor een  maandelijkse vergoeding en streeft naar een besparing van meer dan 20%. 

Deze transparante manier van samenwerken brengt een aantal grote voordelen met zich mee.

Besparing op ICT uitgaven
Door geen margeopslag meer toe te passen bespaart u direct op uw ICT uitgaven.

Efficiƫntere bedrijfsvoering
Het is niet meer noodzakelijk meerdere offertes op te vragen, deze te vergelijken en hierover te onderhandelen. Dit bespaart tijd voor uw inkoopafdeling en vereenvoudigd het inkoopproces in uw organisatie.

Onafhankelijk advies
Bij traditionele resellers kan een voorkeur ontstaan om producten en diensten te leveren met de hoogste marge. Bij MAARTT is hier geen sprake van en besluiten we samen wat het beste is voor uw organisatie. Dat is een ideale basis voor een jarenlange en plezierige samenwerking.

Samenwerken op basis van vertrouwen maakt onze relatie gelijkwaardig en het contact leuker. Zo zijn wij een echte partner op het gebied van advies, levering en implementatie van ICT oplossingen.


Resultaatgericht

Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen. Ons gezamelijke doel is om te besparen op ICT uitgaven en bedrijfskosten.

Innovatief

We doen het anders dan anderen en zetten de markt op zijn kop. Een beetje eigenwijs zijn leidt tot verrassende resultaten.

Creatief

De wil om een bijdrage te leveren aan uw doelen is zeer sterk. Hierbij zijn wij altijd op zoek naar de meest geschikte wijze om resultaat te behalen.

Partners