Sander Hartoch

Sander Hartoch is een professional met 20 jaar ervaring in de ICT branche. Klantgerichtheid, heldere communicatie, en plezier zijn daarin de rode draad.

Als accountmanager bij verschillende soorten ICT organisaties bleek hij al snel een goed gevoel te hebben om klanten op de juiste manier te bedienen. Met zijn ambitie, positieve energie en duidelijke visie was het onvermijdelijk dat hij de markt zou opschudden met een nieuwe disruptieve onderneming.

“Ik geloof in openheid en transparantie. In iedere relatie is het een belangrijke voorwaarde om elkaar volledig te vertrouwen en zo beiden het meeste uit de relatie te halen. In mijn vorige dienstverbanden bleek het soms uitdagend om volledig open te zijn. Met name de vergoeding bleek voor veel relaties een punt te zijn waar openheid en transparantie gewenst waren. Met de dienstverlening van MAARTT geven we gehoor aan deze wens in de markt wat de basis voor een duurzame samenwerking vormt”.

Ik put ontzettend veel energie uit het helpen opbouwen van betekenisvolle relaties met professionals en opdrachtgevers. Daarin streef ik continu naar het toevoegen van waarde tijdens de samenwerking. Uiteraard altijd met de nodige dosis plezier."